Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Bloomberg US

Tematy numeru

Sztuka jedzenia

Howard Chua–Eoan 01-12-2016, ostatnia aktualizacja 01-12-2016 16:00
Przygotowanie niektórych dań, zwłaszcza deserów, trwa całe miesiące. „Spacer po Lesie” był trzymiesięcznym przedsięwzięciem, ponieważ Crenn i  jej zespół dokładnie wiedzieli, jaki efekt chcą uzyskać.
Przygotowanie niektórych dań, zwłaszcza deserów, trwa całe miesiące. „Spacer po Lesie” był trzymiesięcznym przedsięwzięciem, ponieważ Crenn i  jej zespół dokładnie wiedzieli, jaki efekt chcą uzyskać.
źródło: © 2016 by Bloomberg L.P. All rights reserved

Aby zaspokoić podniebienie, szefowa kuchni Dominique Crenn najpierw apeluje do zmysłu wzroku.

„Wizualizacje muszą coś poruszyć w twoim umyśle, muszą przygotować do czekającego cię doświadczenia. Nie chodzi tylko o zjedzenie potrawy. Chodzi o opowiedzenie jakiejś historii".

rp.pl
Żadna część jak i całość utworów zawartych w dzienniku nie może być powielana i rozpowszechniana lub dalej rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie i w jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny lub inny albo na wszelkich polach eksploatacji) włącznie z kopiowaniem, szeroko pojętą digitalizacją, fotokopiowaniem lub kopiowaniem, w tym także zamieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody Gremi Media. Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części bez zgody Gremi Media lub autorów z naruszeniem prawa jest zabronione pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami "Regulaminu korzystania z artykułów prasowych" zamieszczonego na stronie www.rp.pl/regulamin i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem zamieszczonym na stronie www.rp.pl/licencja
Rekomenduj artykuł, oddano głosów: 

Komentarze

Dodaj komentarz

Zaloguj lub Połącz przez | Załóż konto

Wypowiadasz się teraz jako niezalogowany

Pozostało znaków: 2500

Z ostatniej chwili
Najczęściej czytane
Najlepiej oceniane
common