Na swoich stronach spółka Gremi Media Sp. z o.o. wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Bloomberg US

Tematy numeru

Sztuka jedzenia

Howard Chua–Eoan 01-12-2016, ostatnia aktualizacja 01-12-2016 16:00
Przygotowanie niektórych dań, zwłaszcza deserów, trwa całe miesiące. „Spacer po Lesie” był trzymiesięcznym przedsięwzięciem, ponieważ Crenn i  jej zespół dokładnie wiedzieli, jaki efekt chcą uzyskać.
źródło: © 2016 by Bloomberg L.P. All rights reserved
Przygotowanie niektórych dań, zwłaszcza deserów, trwa całe miesiące. „Spacer po Lesie” był trzymiesięcznym przedsięwzięciem, ponieważ Crenn i  jej zespół dokładnie wiedzieli, jaki efekt chcą uzyskać.

Aby zaspokoić podniebienie, szefowa kuchni Dominique Crenn najpierw apeluje do zmysłu wzroku.

„Wizualizacje muszą coś poruszyć w twoim umyśle, muszą przygotować do czekającego cię doświadczenia. Nie chodzi tylko o zjedzenie potrawy. Chodzi o opowiedzenie jakiejś historii".

rp.pl

Komentarze

Dodaj komentarz

Zaloguj lub Połącz przez | Załóż konto

Wypowiadasz się teraz jako niezalogowany

Pozostało znaków: 2500

common